Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin denetçi şeşna kızılınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi sinein yangın kapısı son mertebe nazik bir öneme sahiptir.

Özellikle Türkiye'de henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI kısaca İtalyanın lokal standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen karşıtmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile makbul standart TS EN standartlarıdır. 

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere bir yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate tuzakınarak mukteza nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Dünya üzerinde yangın konusunda; konutlar da dahil geçmek üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması mecburi başüstüneğundan en münteşir standartlardan birisi BS yani İngiliz Standardıdır.

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla beraberinde muamelat adımları çoğu kez şunları sineerir:

FEZA Yangın kapısı istanbul fiyatı Cümle Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı gün otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı kabil.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta yapmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları mutabık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca makul olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların zahmetsiz tahliye olmalarını sağlamlar.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rakik malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir standart olmadığı dâhilin sac kalınlığı 1.0 mm yahut daha nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara ulaşmak mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Fevkda konum meydan kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page